BCR și Școala de Valori lansează Jungla Urbană – Money Edition la Constanța, pe 31 iulie și 21 august

Sigla BCR

Banca Comercială Română, împreună cu Școala de Valori, celebrează ce-a de-a 10-a aniversare a concursului Jungla Urbană printr-o ediție specială, dedicată uneia dintre temele care preocupă din ce în ce mai mult tinerii: banii.

Concursul constă într-o cursă de tip ,,treasure-hunt’’ și se va întinde pe o distanță de 10 km, pe raza Municipiului Constanța și a Stațiunii Mamaia. Participanții vor cunoaște doar punctul de start – City Park Mall Constanța, iar misiunea lor va fi să parcurgă în cel mai scurt timp traseul, trecând prin mai multe puncte de control, a căror localizare o vor afla doar descifrând indiciile, care vor avea ca temă principală banii.

Primele echipe ajunse la linia de finish se vor califica în etapa finală, care va consta în mai multe probe ce vor testa atât perspicacitatea, cât și spiritul de echipă și cunoștințele concurenților.

Echipele câștigătoare nu vor rămâne nerăsplătite, ci vor pleca acasă atât cu experiență, cât și cu premii:

Premiul I: 1000 lei/ pers. – 4000 lei/echipă

Premiul al II-lea: 700 lei/ pers. – 2800 lei/ echipă

Premiul al III-lea: 500 lei/ pers. – 2000 lei/echipă

Concursul se află la cea de-a 10-a ediție, prima fiind concepută la Piatra Neamț de către voluntarii  Asociației de Sprijin Comunitar în anul 2009 și are obiectivul de a favoriza lucrul în echipă, socializarea și calitățile de leadership ale concurenților.

Tinerii cu vârste cuprinse între 14 și 25 de ani care își doresc să ia parte la eveniment se pot înscrie:

Online, completând următorul formular: https://forms.gle/BHgD4AQBXsmW9BzS9;

Offline, la punctele mobile și la voluntarii evenimentului de pe plaja Constanța.

Termenul limită de înscrieri este 28 iulie 2021.

Concursul Jungla Urbană a trecut prin 9 ediții cu peste 1000 de concurenți, peste 600 de voluntari implicați și mai multe de 6000 de ore de voluntariat. A fost numit de către Ministerul Tineretului și Sportului ca fiind Proiectul de Tineret al anului 2015 în domeniul Sport. Mai mult, în anul 2019 a fost finalist la Proiectul de voluntariat al anului în domeniul Sport la Gala Națională a Voluntariatului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*