batut pentru iPhone

un tinar japonez si-a luat o bataie sora cu moartea. agresorii voiau sa-i fure iPhone-ul. si asta inainte sa fie lansat pe piata.

problema e ca omu nu avea iPhhone ci doar o cutie metalica pentu tigari.

dupa ce si-a revenit din soc japonezu a declarat amuzat: 

“If they’re that desperate they could have had my iRiver player instead – I really want a smoke now. Besides, my real phone has 3.6Mbps HSDPA; an IC-chip that works as a train ticket, bus ticket, e-cash, e-credit and can open doors; a 5-megapixel camera with optical zoom and auto-focus; real songs as ringtones; a dictionary; face recognition; a barcode reader and ringtones that make my girlfriend’s tits bigger. Oh, and not only did it cost me nothing, I’m not stuck with a two-year contract either.”

asta pentru ca iPhone va fi lansat in Asia eventual pe la sfirsitul anului viitor. si vulpea care nu ajunge la struguri… 

ps: parca ar fi o stire de la ora 5 :) 

update: here's the first iPhone hands-on demo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Japonezul ala era in Japonia sau prin Bucuresti? Si de unde credeau aia de l-au batut ca are iPhone daca el se lanseaza abia maine? Asta pare a fi o reclama ascunsa a celor de la Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*