Basme Audio Pro

A fost odata o aplicatie romaneasca. Si inca mai este. Developerul ei, Valentin Mladin a creat-o cu gandul la copii. Toti suntem copii, chiar daca avem 3 sau 40 ani. Si nu cred ca este roman caruia sa nu-i placa basemele.

Basme Audio Pro face exact ceea ce crezi: iti ofera acele basme pe care le-ai indragit de mic copil, in format audio sau text. Ai nevoie de o conexiune la net pentru a asculta basmele, dar ideea de a le avea pe toate la indemana mi se pare foarte buna.

Vocile din inregistrari sunt foarte bune. Mi-ar placea sa existe o metoda prin care sa dai Pause si Play din butoanele din Lock screen, dar sunt convins ca va aparea intr-un update.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Basme Audio Pro” pe boio.ro http://is.gd/Ga74mA “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii vor fi alesi, prin tragere la sorti, pe 26 octombrie.

Castigatorii sunt: Lixicus, Voinea si gLauR.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*