banner nou

acu stiu ca poate suna prea mult, dar din moment ce am facut update de banner, va invit sa-l postati pe blog-ul, pagina de hi5, pagina de facebook sau ziaru local si cnn-ul vostru.

daca esti amator, da-mi un mail si ne intelegem…

daca nu ai blog sau nici una dintre variantele de mai sus dar vrei sa stii totul despre iPhone, la timp si bine scris nu trebuie decit sa intri pe boio.ro si sa apesi pe banneru din sidebar…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*