a scos pomu din priza

locul unde sunt acum (un parculetz) are internet moca wireless. in jurul meu sunt vo 25 de persoane pe bancutze, cu laptopu in brate care se dau pe net. toate bune, legale si frumoase.

din cind in cind, cite un laptop mai e pe moarte asa ca oamenii apeleaza la orice solutii au la indemina. cea mai gratis si mai comoda este sa te infigi in prizele de 110V care alimenteaza o instalatie electrica aflata in apropiere. fiecare palmier are cite o luminitza, un briz-briz… deh, asa au gandit ei sa coafeze parcu.

acu 2 min insa, pt ca nu mai erau prize libere, un ceteatean de pe banca alaturata a scos pomu din priza. s-a facut intuneric. lumea a ridicat privirea si apoi fiecare a revenit la surfing-ul lui…

update: dupa mai bine de o ora, pomu a fost bagat din nou in priza…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*