bani falsi la Constanta

nu am obiceiul sa pun informatii de genu asta si nici atentionari pe blog, da asta mi s-a parut ca merita.

in Constanta circula lei noi FALSI. angajata unui mare centru comercial en-gros din orasul de la malul marii sustine ca un client a incercat sa plaseze o bancnota de 100 RON contrafacuta. vinzatoarea declara ca barbatul a vrut sa achite un produs electronic. "hartia" i-a atras atentia angajatei deoarece unele culori nu pareau a fi in regula. falsificatorul nu a reusit sa reproduca detaliile bancnotei.

femeia, care a refuzat cei 100 lei noi, nu stia daca platitorul este si cel care a pus banii in circulatie, sau era doar o victima. nu am idee insa, daca ea a anuntat si politia iar personajul a fot retinut sau nu…

oricum nu e prima tentativa de plasare a unor bancnote RON pe piata. dar am senzatia ca noua moneda nu mai e atit de usor de falsificat, asa ca incercarile au ramas de fiecare data fara rezultat…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*