Happy Time – Ceas si vremea pentru copilul tau

OK, merge si pentru cei care s-au saturat de Weather si Clock din iOS.

Happy Time combina afisarea ceasului si a vremii intr-un format simpatic, tomai bun pentru copilul din tine. Atmosfera de sarbatori este bine reprezentata grafic.

Ai parte de diferite optiuni de afisare, animatii pentru ceas, prognoza meteo pe citeva zile si toate sunt optimizate pentru Retina Display.

boio.ro pune la dispozitie 3 promo-code-uri pentru userii interesati. Nu trebuie decit sa ai un cont pe iTunes US si sa dai redeem la cod. Ca regula generala – nu lua decit ce iti trebuie si odata revendicat codul, lasa un comentariu mai jos.

7W6LLNAT799L

LKTYEYMHJFLX

9F49F7RKPA3M

Nu ai castigat? No worries! Concursurile apar foarte des pe boio.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*