Axis lansează noi camere de supraveghere din seria M1, de mici dimensiuni

Cameră M 1045LW
Cameră M 1045LW

Cameră M 1045LW

Seria AXIS M10 este extinsă cu trei noi camere de tip cube, optimizate pentru a permite instalare rapidă şi pentru a realiza supravegherea magazinelor retail şi a birourilor de mici dimensiuni. Modelele deţin un senzor 1080p, conectivitate wireless şi Ethernet, iluminator IR LED şi suportă stocare direct pe un card de memorie, datorită funcţiei edge storage. Două dintre modelele lansate dispun şi de microfon, difuzor şi senzor de mişcare.

Axis Communications, lider global în echipamente video de reţea, anunţă lansarea a trei noi camere de supraveghere compacte de tip cube ce stabilesc noi puncte de referinţă în materie de performanţă şi uşurinţă în utilizare. AXIS M1065-LW, AXIS M1065-L şi AXIS M1045-LW sunt camere de reţea ce oferă imagini 1080p de cea mai bună calitate. Modelele folosesc tehnologia Wide Dynamic Range (WDR) şi includ un iluminator IR, care le permite să înregistreze imagini atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte. Design-ul camerelor face posibilă instalarea în colţul camerei sau pe perete, cu ajutorul accesoriilor incluse în pachet, şi acoperă 110° – un câmp vizual suficient pentru a supraveghea o cameră sau un magazin de mici dimensiuni.

“Seria AXIS M10 este compusă din camere uşor de folosit, care pot asigura supravegherea cu succes a micilor magazine, buticuri, birouri, muzee sau reşedinţe. Cele trei noi modele sunt camere de mare performanţă ce pot fi instalate uşor, gestionate şi integrate în infrastructura existentă”, a declarat Andres Vigren, Global Product Manager Axis Communications.

Toate cele trei camere permit stocarea materialelor video pe carduri de memorie, nemaifiind absolut necesară conectarea la un server dedicat. Fiecare model integrează şi un iluminator IR.

Cele două modele de vârf, AXIS M1065-LW şi AXIS M1065-L, integrează microfon, difuzor (utilizatorii pot folosi mesaje pre-înregistrate) şi senzor de mişcare PIR ce poate funcţiona optim chiar şi în locaţii lipsite de orice fel de iluminare.

AXIS M1045-LW şi AXIS M1065-LW sunt modele wireless, ce permit o instalare rapidă şi simplă la reţelele wireless existente. AXIS M1065-L beneficiază de tehnologia Power over Ethernet (PoE), alimentarea realizându-se prin intermediul cablului de reţea. Acest proces simplifică instalarea şi asigură o conectivitate fiabilă în timp.

Modelele wireless conţin în pachet o sursă de alimentare de 5V DC. Cele trei camere urmează să fie disponibile începând cu luna august a anului curent.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*