avort placut!?!

ultima moda in state sunt felicitarile pentru… avort. site-urile cu felicitari virtuale au mare succes cu noile produse pentru rata avorturilor este ridicat in rindul tinerelor din america.

cei care au venit cu ideea sustin ca stiu prin ce trece o "fosta viitoare mamica" si ca vor ca  rudele si prietenii acesteia sa-si poata exprima suportul … moral mai usor. felicitarile virtuale sunt facute sa fie trimise dupa ce evenimentul s-a petrecut si de obicei nu contin desene cu … bebelushi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*