Au început înscrierile pentru programul VTEX de formare în domeniul comerțului digital

Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager & EMEA SVP în cadrul VTEX. FOTO Confident PR

VTEX (NYSE: VTEX) – platforma enterprise de comerț digital pentru branduri și retaileri de top, lideră în accelerarea transformării comerțului din America Latină, care se extinde în prezent la nivel internațional, a dat startul înscrierilor pentru programul Digital Commerce Specialist – DCS, un program global de formare al cărui obiectiv este pregătirea viitorilor lideri din sectorul comerțului digital. Acesta are o durată de 2 ani și îmbină un job plătit cu normă întreagă cu un program de învățare. Noii absolvenți (începând din iunie 2018), precum și studenții aflați în ultimul an de facultate (din orice domeniu) care locuiesc în România, Spania, Italia și Singapore pot depune cereri de înscriere până la data de 14 aprilie.

„Suntem în căutarea tinerelor talente care își doresc să facă o diferență în viitorul industriei de ecommerce. Principalul obiectiv al programului constă în identificarea, formarea și dezvoltarea profesioniștilor care să coordoneze transformarea digitală. Prin experiențe practice și mentorat, ne dorim să formăm specialiști pentru întregul ecosistem de comerț digital. Este o inițiativă pe termen lung, care are ca scop îmbunătățirea și eficientiezarea operațiunilor noastre, și implicit pe cele ale clienților noștri”, a declarat Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager & EMEA SVP în cadrul VTEX.

VTEX DCS este un program global care pregătește noii absolvenți pentru a fi viitorii lideri ai industriei de comerț digital. Acest program se desfășoară pe o durată de 2 ani, perioadă în care candidații selectați au parte de o experiență a unui job plătit cu normă întreagă, combinat cu un program de învățare furnizat de EICOM (Institutul European pentru Managementul Comerțului). La finalul programului, participanții vor avea posibilitatea de a lucra în mai multe departamente, precum business și dezvoltare de produse, client experience, marketing digital  și operațiuni de creștere.

Până în 2021, 55 de noi absolvenți au participat la DCS în 6 țări, inclusiv în România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*