AT&T stie sa-si tina clientii

Nu credeam ca pot sa vorbesc de bine de ATT. Dar a venit si ziua aia. Banca m-a anuntat ca din cauza unor probleme tehnice nu pot sa fac plati pentru citeva zile. Numai ca Planul meu de Data nelimitat de la AT&T se reinnoieste lunar pe data de 1 a lunii. Nu il reinnoiesc – il pierd si trec la un plan de 2GB pentru 25 dolari / luna.

Am sunat la ATT, am trecut de robotul lor in citeva secunde si am discutat direct cu o duduie de la Customer Service. Cind a auzit ca e vorba de iPad, m-a trimis direct la departamentul in cauza. Mare mi-a fost mirare cind am dat peste un tip care nu numai ca stia ce e ala iPad si avea un raspuns bun si rapid pentru orice intrebare, dar mai avea si glumite si stia sa tina o conversatie.

I-am explicat situatia si in loc sa-mi tranteasca un “Nu se poate – trebuie sa treci la planul de 2GB si il pierzi pe ala nelimitat”, m-a invatat ce trebuie sa fac ca sa-mi tin planul de Data si mai ales sa il platesc dupa 5 decembrie, in loc de 1.

Secretul este simplu: Atunci cind ai planul de Data Unlimited, poti sa il intrerupi la sfarsit de luna si ai o perioada de gratie de 7 zile in care poti sa il reinnoiesti. Asa cum e de asteptat, atunci cind incerci sa platesti un Data Plan de pe iPad, nu iti apare optiunea de “Unlimited Data”, dar daca dai un Reset Network Settings, iPad-ul isi aduce aminte ca a fost pe plan nelimitat si te lasa pentru 7 zile sa te reinregistrezi.

Nu scrie nicaieri de asta, dar e bine ca atunci cind ii suni, departamentul care se ocupa de iPad de la ATT stie sa se faca placut la auz si te ajuta. Si nici nu dai de indivizi care stau intr-un call center prin India sau Filipine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Eu in tara la orange am dat peste cretini, am vrut sa trec la un abonament mai mare cu mai multi bani si au spus ca nu se poate decat daca imi prelungesc abonamentul, dar eu nu vreau asta. Eu nu vreau sa fiou legat fortat, daca sunt liber poate mai stau 10 ani daca sunt legat poate plec maine

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*