Aproximativ 300 de programatori, așteptați să se înscrie la hackathonul din cadrul TechFest

TechFest MegaHack

TechFest connected by Vodafone, cel mai complex festival de tehnologie, așteaptă aproximativ 300 de programatori să se înscrie aici la MegaHack – Hackathon, o provocare lansată de către partenerii evenimentului: Vodafone și BCR.

TechFest MegaHack

MegaHack constă într-un maraton de 24 de ore de programare în care participanții își vor testa abilitățile de a rezolva provocări de business prin dezvoltarea de soluții tech pentru companii. Temele vor fi comunicate celor înscriși înaintea evenimentului pentru a opta pentru provocarea pentru care consideră că au cea mai bună soluție. 

Înscrierile se fac individual aici și sunt gratuite. Vârsta minimă de înscriere este de 18 ani.  Proiectele vor fi încărcate aici pe platforma devpost, iar participanții își vor aduce propriile echipamente de lucru (laptop, încărcător etc.). Pe parcursul competiției, echipele vor fi susținute de mentori cu experiență, iar juriul care va desemna câștigătorii este format din reprezentanți ai Vodafone, BCR și alți experți locali.

“TechFest în sine este un mare meet-up pentru comunitatea de IT, dar MegaHack și Venture Lab, cu două formate complementare, au fost concepute în special să genereze fie soluții customizate, ad-hoc, fie deja dezvoltate de comunitatea de start-up-uri. De aceea am ținut să avem în cadrul evenimentului ambele tipuri de manifestări pentru ca, la final, atât corporațiile care se confruntă cu anumite provocări, cât și start-up-urile sau developerii să aibă de câștigat”, a declarat Vlad Șuteu, TechFest Program Director.

Digital Venture Lab, care va avea loc în prima zi a TechFest, pe 20 septembrie, constă într-o sesiune de prezentări susținute de start-up-uri în fața reprezentanților companiilor în cadrul cărora vor demonstra cum soluțiile propuse de fiecare dintre ei rezolvă anumite provocări ale business-urilor respective. Start-up-urile de tehnologie au ocazia să își promoveze produsele sau serviciile în fața unei audiențe de inovatori.

Aceluiași public i se adresează și conferința Digital Transformers de pe 20 septembrie, care va aduce pe scenă vorbitori internaționali și locali care vor puncta tendințele tehnologice care modelează întregul ecosistem de afaceri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*