Apple promoveaza OS X Yosemite

Noul look din Yosemite, mai exact. Reclama de 1 minut nu face altceva decit sa enumere citeva elemente noi de design din sistemul de operare care va fi lansat in toamna.

Invata-le, obisnuieste-te cu ele. Vor ramane pe computerul tau pentru o buna bucata de timp…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Eu am scris la http://www.apple.com/feedback/ pentru că nu sunt de loc mulțumit cu design-ul ales pentru Yosemite. Au stricat ce au perfecționat 10 ani cu Aqua. Trebuia doar să redefinească Aqua, nu să-l arunce la gunoi. Sper că până în versiunea finală își mai revin în simțiri și mai retușază.

  2. @Calin: ce nu-ti place la el?

    Sa nu uitam ca e Beta si ca pot sa apara modificari pina cind iese pe piata. In plus e gratis si aduce f multe functionalitati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*