Apple Pay vine în România #NuDoarLaUnii

Apple Pay pe iPhone. FOTO apple.com
Apple Pay pe iPhone. FOTO apple.com

După modelul 5togo vs Starbucks, ING și Banca Transilvania s-au lăudat azi că aduc Apple Pay în România și au pus-o de un mic Ad War.

Primii au fost ING. Ei au postat mesajul: “Ne-ai tot intrebat “pe cand si la noi”. Acum putem in sfarsit sa iti raspundem in curand” (lipsa de diacritice le aparține).

Două ore mai târziu, Banca Transilvania au postat și ei pe Facebook: “Good news coming soon. Aaa, #nudoarlaunii”.

Apple Pay este sistemul de plata integrat în iPhone, Apple Watch sau Mac prin care poți să plătești la comercianți fără card sau să transferi bani rapid. Apple Pay ar putea ajuta băncile să crească în popularitate, asta după ce aplicații de genul Revolut le-au “furat” din clienți.

Apple Pay la Banca Transilvania și ING Romania
Apple Pay la Banca Transilvania și ING Romania

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*