AppBundle – aplicatii de 2 dolari

Sase aplicatii pentru 10 dolari. Pare mult? In conditiile in care aplicatiile in cauza valoreaza peste 100 dolari, probabil ca oferta este buna.

Eu gasesc foarte utile iTeleport, A better finder rename si AppDelete. Si numai prima dintre ele costa, in mod normal, 20 dolari.

Gasesti super oferta* aici – http://is.gd/8vZNL7

PS: daca vrei sa platesti mai putin, selecteaza la tara United States si apoi plateste in dolari, nu in lei.

*cod de afiliat

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. salut! am descarcat si eu acest bundle , dar m-am blocat. ma poate ajuta si pe mine cineva? cum trebuie sa fac dupa download? multumesc

  2. @ionea81: descarci bundle-ul, apoi apesi butonul “Order Now” si vei fi dus pe pagina de plata. Dupa ce platesti primesti pe email serial number-urile pentru fiecare aplicatie in parte.

  3. @Ionea81: presupun ca trebuie sa deschizi fiecare aplicatie in parte si sa mergi la meniul de activare. La unele este ceva de genul “Activate” la altele se chama “Purchase” sau “upgrade”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*