Aplicatii romanesti, gratuite de 1 Decembrie

Vine 1 Decembrie si un developer roman s-a gandit sa faca un cadou conationalilor: aplicatiile lui in limba romana vor fi gratuite timp de 3 zile – simbata, duminica si luni (29 noiembrie – 1 decembrie).

Stiu ca poate nu vei zice ca nu ai ce face cu o aplicatie legata de BAC. Eu zic sa o downloadezi pentru ca este gratis si sa o tii in contul tau. Niciodata nu stii cind ai nevoie de ea pentru tine sau cei din jur.

Iata lista:

Anagrame,

BAC Romana,

Romanian Poems,

Romanian Poems HD,

RadioRo,

Cu-Vinte,

si Bonus app – Xmas Frenzy.

Daca stii si alti developeri sau daca esti chiar tu unul si vrei sa iti faci aplicatia gratuita de 1 Decembrie, da-mi de veste si voi adauga linkul la aceasta lista.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*