Aplicatii romanesti de Craciun: “A Silent Night” si “Christmas WishMaker”

Developerii romani s-au pregatit deja de Craciun. Stiu ca exista mai multe aplicatii romanesti de sezon in AppStore, dar am ales sa prezint doua dintre ele.

A Silent Night” este o aplicatie facuta pentru iPhone si iPad. Misiunea ta este sa il ajuti pe Mos Craciun sa livreze cadouri la copii. Pentru asta trebuie sa colectezi visele copiilor si sa zbori caselor unde ei dorm. Daca ai livrat cadouri copiilor care nu dorm inca, poti sa iti pierzi acoperirea si implicit jocul.

Grafica jocului scris de Cristian Miehs este deosebita, iar coloana sonora se asorteaza cu sezonul. Asa cum ii sta bine unui joc scris de un developer roman, printre limbile prezente ai posibilitatea sa alegi si romana.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Si ca sa beneficiezi de ea inainte de craciun, iata codurile (singura regula este sa iei un cod doar daca iti trebuie si sa lasi un comentariu mai jos dupa ce l-ai revendicat):

K4TPA6XFWFPF

497H6WYYRMKJ

PPYTY4WEE3JM

Cea de a doua aplicatie romaneasca de Craciun este Christmas WishMaker. Ea este gratuita si a fost scrisa de echipa de la Reea. Aplicatia este ideala pentru cei care au uitat sa trimita felicitarile de craciun. Poti sa faci o felicitare virtuala in care sa personalizezi background-ul, numele si alte detalii. Daca vrei sa trimiti un numar nelimitat de Carti Postale trebuie sa cumperi varianta nelimitata chiar din aplicatie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. De cand esti in Romania, mai mult cadouri faci.
    Tu ori n-ai somn, ori chiar te simti bine aici la noi in tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*