antena1.ro (NU) are bloguri

odata cu noua interfata a site-ului baietzii au zis sa faca si bloguri. ca e la moda.

pina una alta, in pagina de bloguri exista doar 2 postari tehnice referitoare la cum sa faci sa mearga playeru intern al site-ului.

si inca un amanunt: in url-ul blogurilor, cel tehnic are numarul 5, iar pagina principala are nr 1. unde sunt restu de 3? cine vor fi bloggerii antenei 1?

sa intelegem ca o sa apara si Blogul lui Mircea Badea cu ocazia asta?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. În Timișoara la Spitalul Luis Țurcanu,așa zisa doctoriță Mărgineanu nu este capabilă sa-si facă meseria asa cum se cuvine. Mai este și o mare mincinoasă pentru că a externat un copil de trei ori din spital, a spus ca e totul in ordine, dar tot de trei ori l-am dus înapoi cu febră mare, 39. A mințit că i-a făcut o analiză, doar că doctorița de la Bioclinica din Timișoara a spus că dacă îi făcea analiza trebuia să i se ia sânge cinci zile la rând și nici vorbă de așa ceva. Apoi a scris în foaia de ieșire că copilului i s-au făcut injecții cu o substanță, dar bunica copilului a întrebat asistentele ce îi fac și nu au amintit deloc de substanța scrisă în foaia de ieșire. Când am internat copilul a treia oară cele care au fost noaptea de gardă s-au întrebat unele pe altele dacă să scrie în foaie că copilul avea ganglionii umflați sau să nu scrie, că au văzut că e venită în spital a treia oară după numai o zi de la externare. Profesorul care își face vizita pe acolo a certat-o, dar nu a mai controlat-o și ea a făcut tot nimic. Am internat copilul a patra oară, l-au pus la perfuzii direct, numai și numai din cauza ei. Se laudă pe toate drumurile că ea are pile și tot felul. Vă rugăm din suflet să faceți auzit mesajul nostru, poate pe dumneavoastră vă aude cineva , să nu mai nenorocească și alți copii această ”doctoriță”. Noi ce putem face este să cerem conducerii spitalului o explicație în scris, răspunsul fiind mai mult ca sigur în favoarea ei. Dumneavostră aveți curaj și oricum mai multă putere , așa că vă rugăm frumos faceși cunoscut cazul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*