Angry Birds Rio – la … o aripa distanta de marile ecrane

Rovio, compania care a adus pe ecranele telefoanelor mobile din toata lumea Angry Birds se pregateste sa lanseze o noua serie – Rio. Legatura cu filmul de animatie “Rio” care urmeaza sa apara in primavara este evidenta.

Pasarile nu ajung inca intr-un film, dar Rovio lanseaza o aplicatie noua, cu 45 nivele care are loc chiar in Rio, dupa ce pasarile sunt rapite. Filmul de animatie de lung metraj “Rio” lansat in aceeasi perioada. Personajele au fost create de producatorii “Ice Age”.

Toata povestea este o gaselnita comerciala intre doua brand-uri de succes, dar utilizatorii si spectatorii au numai de castigat, asa ca nu conteaza de unde ies banii.

Trailerul jocului si al filmului:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Eu deja nu mai am rabdare :))

    Apropo, nu stii de unde pot lua in Romania un breloc cu Angry Birds ? Ca n-am chef sa dau comanda din America!

  2. @tzacanel: nu cred ca se gaseste in Ro, dar cred ca poti sa gasesti pe net o poza de buna calitate cu care sa mergi la magazinele de imrpimari si sa faci un breloc gravat sau imprimat.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Angry Birds RIO vine in Martie | TzaCaNeL Blog
  2. Tweets that mention Angry Birds Rio – la … o aripa distanta de marile ecrane | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*