android by google

google a lansat azi mult discutatul gphone, sub numele de android. nu va fi un telefon ci mai mult un fel de alianta intre mai multi operatori de telefonie mobila si producatori de telefoane.

colaborarea lor se va lasa cu un sistem de operare pt telefoane mobile. diferenta mare dintre android si iphone sau altele este ca primul porneste la drum deschis tuturor posibilitatilor si mai ales developerilor.

pe 12 noiembrie se lanseaza SDK. cine vine cu prima aplicatie romaneasca pt android?

timp e destul pt ca android va aparea abia in a doua jumatate a anului 2008.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. google phone | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*