am IMAP in Gmail

nush cit de mare si buna e vestea pt unii dar eu care folosesc gmail cu outlook de cind s-a inventat gmail chiar am ce face cu noul IMAP.

in seara asta l-am configurat si acum descarc cele peste 4300 de mailuri :P

daca il fac sa si mearga la fel de sanatos ca si gmail pe pop3 deja e un pas inainte…

update: cele peste 4307 de mesaje din inbox s-au sincronizat cu outlook in mai putin de 5 minute. tinind cont ca viteza mea de net este f f mica in mom de fata. asta e o adevarata minune.

daca vrei sa afli mai multe despre IMAP in Gmail intra aici

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*