Alfred 2 vine in curind

Stii deja ca sunt un super-fan Alfred. Asa ca vestea sosirii unei versiuni rescrise aproape de la zero nu putea sa treaca neobservata.

Noul Alfred, versiunea 2 apare in forma Beta in ianuarie 2013. Cei mai norocosi dintre cei care au cumparat o licenta Alfred vor putea sa testeze aceasta Beta. Toate detaliile sunt pe blogul oficial.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*