al gore vine la casa alba

de fapt ala era sloganu lu basescu inainte sa devina presedinte pentru prima data :)

ce convenabil e sa fii omul bine-intentionat care discuta pe teme de incalzire globala si sa apari la televizor ne-interesat de campania electorala. 

l-am vazut pe al gore aseara la larry king live (cnn) si nu am vazut in el decit viitorul candidat destept la presedintia statelor unite. baiatu ii lasa pe ceilalti sa se omoare intre ei in campanie si abia apoi isi va anunta candidatura. pui pariu?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*