4 luni, 3 saptamani si 2 zile

filmul lui mungiu a cistigat marele premiu de la Cannes si pe CNN il intereseaza ca Lindsey Lohan a fost arestata pentru ca a condus beata sau cum au petrecut actorii din "Ocean's 13" la lansarea filmului.

nu am vazut filmul dar cind am auzit povestea lui primul lucru la care m-am gandit a fost cind o sa renuntam sa mai facem filme cu actiunea in romania comunista? oare romania contemporana nu ofera un cadru suficient de bun?

filantropica se petrece de exemplu dupa revolutie si e un film genial. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Din pacate, desi a trecut deja ceva timp, traim inca sub amprenta Romania comunista. Nici pe mine nu ma incanta sa traim in trecut (constient sau inconstient), dar trecutul ne marcheaza profund. Pentru tinerii care abia isi mai amintesc cum s-a trait atunci sau care s-au nascut dupa revolutie, nu stiu daca aceasta Romanie “comunista” mai inseamna ceva.
    Cat despre film, abia astept sa-l vad. Cred ca succesul se datoreaza tocmai universalitatii lui. Este drama traita de femei in fata avortului, indiferent daca e legal sau nu.

1 Trackback / Pingback

  1. blog me

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*