Adrian Boioglu lucreaza pentru tine!

coming soon!


Pun pariu ca nu ghicesti despre ce e vorba ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

 1. apropos : cum stai cu ofertele pt 2G ? (scuze pt off topic dar nu ai mai scris nimic de acest subiect…..)

 2. Sai ai grija boio, sa nu se lege astia de la apple si de tine. Ai vazut cum l-au blocat pe Sherif Hashim. Referitor la ajutorul pe care il oferi tu utilizatorilor de iPhone, poate o sa ai in viitor de pierdut din cauza asta. Sa iei in calcul toate posibilitatile pt ca metodele pe care le folosesti nu sunt cel mai ortodoxe si pot fi deranjati unii de treaba asta. Ms mult si bafta in proiectul pe care il pregatesti.

 3. sorry, vroiam doar sa-ti dau un sfat. Mai bine taceam. Scuze. poti sa stergi ce am postat mai devreme.

 4. adrian, ma gandeam doar la faptul ca ai ajutat o multime de oameni fara nici un beneficiu. Si fiecare cu problema lui. Adica unul nu reusea sa facajailbreak, altul nu putea sa downgradeze baseband-ul, altul nu reusea unlock, etc. Si eu ma refeream la faptul ca pt bunatatea ta, sa nu ai de pierdut. Ok. era un sfat. Nu te-am acuzat de nimic. inca o data scuze.

 5. @mcprala: repet: cine a zis ca postul de mai sus si mai ales povestea despre care vorbesc imi va aduce un beneficiu material? :) nu e nevoie sa iti ceri scuze. Ma amuza comentariile cititorilor boio.ro care de la postul asta. Cu ocazia asta vad si eu ce gandeste lumea despre ceva ce nu este ceea ce pare.

  tocmai de aia am zis ca pun pariu ca nu vei ghici.

  oricum, in citeva zile voi lansa “provocarea”

 6. Ok. Inseamna ca o sa fie o surpriza placuta. Daca e legata de iPhone e si mai Ok pt ca nu am Mac. :) Asteptam.

 7. Salut Adi! pana sa lansezi provocarea aia fa un test cu teamviewerul pe un snow leopard 10.6. Eu am un PC al dracului de puternic, merge orice in acel Hack… pardon Macintosh :D:D:D:D dar la TeamViewer imi da eroarea de ” Acces to server is denied” . Mai am un cacatzel de Core 2 duo la 2 Ghz cu 8 Giga ramm si 1 terra hdd ce are instalat Leopardul 10.5.2 de la Kalyway si merge softul. ambele sunt legate la o jujea de router Asus cu Lan de 1Gb. Mentionez ca primul PC cu Snow e un Core 2 duo la 3,16 Ghz cu 8 Giga Ramm si 3 terra. Bun Macu nu? :) E vro setare de la Network?

 8. @adrian boioglu:

  E softul de remote control pt. Platformele Mac, Windows si iPhone. http://www.teamviewer.com Softul nu depinde de ip-urile computerului. Este exact ca Softul Logmein . http://www.logmein.com

  Cu teamviewer poti face remote control (controlezi computerul de la distanta care este legat la orice ISP – deci nu conteaza ce ip are computerul), transfer de fisiere peer-to-peer, videochat cu microfon si VPN. ambele programe sunt mocca. adica la liber! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*