Adrian Boioglu lucreaza pentru tine!

coming soon!


Pun pariu ca nu ghicesti despre ce e vorba ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

20 Comments

  1. Nu. E vorba de un serviciu în plus pe blog. Un sistem de conturi în care fiecare îşi bagă în profil date cu ce dispozitiv are, date tehnice ale dispozitivului, etc.
    Zic ÅŸi eu… :)

  2. poate ca in sfarsit s-a gandit adrian sa faca bani din “ajutarile” astea pe care ni le ofera.
    unii oameni ce isi permit pot plati pt astistenta imediata si continua pana la rezolvarea problemei.. :p nush, zic si eu..

  3. @adrian boioglu : Iti place sa vezi ce ne trece prin cap, a ? :))) Oricum, iete cate alte idei poti dezvolta ;)..pana atunci, personal, raman in suspans :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*