actionar la google

discutam cu un coleg in aseara despre investii. tipul vroia sa mearga luni la o firma din alea care vinde/cumpara actiuni si sa investeasca o suma bunicica in actiuni. stia deja ce vrea sa aleaga: actiuni google.

tentatia e mare. actiunile google sunt acum la un all-time low. poate ca vor mai scadea la inceputul anului viitor dar dupa aceea isi revin si isi iau din nou zborul spre sume ametitoare. sa fii actionar la google nu e numai o investitie ci si o idee foarte mijto. suna bine sa discuti cu cineva despre ce ai mai facut si sa pornesti discutia de la faptul ca ai devenit unul dintre micii sefi de la cea mai mare afacere a internetului din istoria recenta.

google nu se va duce in jos. nu de tot sau nu foarte curind asa ca afacerea nu poate sa fie rea. gandind la rece, insa e mai convenabil sa bagi aceeasi suma intr-un teren in romania si sa-l vinzi peste 10-15 ani. cred ca vei face mai multi bani decit daca investesti in orice actiuni. dar nu e la fel de palpitant…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. @adrian: nu as investi in actiuni apple. istoria recenta ne spune ca nu e o investitie f buna. actiunile lor au fluctuat f mult chiar si in urma unor glume proaste de genul “a murit steve jobs” asa ca nu merita.

  2. Teren unde?

    Majoritatea analistilor sunt de parere ca piata din romanica este mult supraestimata; si este de asteptat ca o corectie majora sa ne readuca cu picioarele pe pamant (si asta fiind independent de criza economica).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*