a venit mosu’

atit pentru mine, cit si pentru tine – cititorul meu – a venit mosu. macar dintr-un anumit pct de vedere. noul blog este aici si este cit se poate de functional. o interfata noua, o imagine noua si asta nu e tot!!!

mai important e ca de acum poti sa lasi comentariile tale. da, boio.wordpress.com nu este un mono(B)log ci un blog interactiv. comentariile vor trece printr-un filtru, adik vor fi aprobate de mine. daca opiniile nu ajuta discutia sau sunt emise de comment spammeri nu vor fi aprobate. asta e, blogu nu are nevoie de spam…

daca ai sugestii, reclamatii sau vrei sa colaboram poti sa ma contactezi pe mail la boio@gmail.com

in rest toate celelalte vor fi asa cum te-ai obisnuit: postarile vor aparea pe cit posibil zilnic, sau chiar de mai multe ori pe zi si in curind vei avea mai multe pagini cu noutati. nu dezvalui de pe acum surprizele…

see ya ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*