7 iunie, ora 20

Ai program luni seara, pe 7 iunie? Renunta la el. Steve Jobs va urca pe scena de la WWDC pentru a anunta bunatatile anului 2010.

World Wide Developers Conference va aduna in cele cinci zile peste 5000 de oameni priceputi intr-ale software-ului.

Ce crezi ca ne aduce sau ce ai vrea sa vezi de la Apple? Pe linga deja cunoscutul iPhone 4G si iPhone OS 4.0.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. Buna seara……in primul rand as vrea sa aduca un adevarat iphone 4g…ceea ce sigur nu se va intampla …..dar speram in al doilea rand as dorii si asta sper din tot sufletul sa lanseze firmware-ul 4.0 …sa nu mai amane inca o data …stima …oare am vre-o sansa la vreuna dintre dorinte????

  2. @andrei la amandoua, si oricum soft’ul apare de obicei in aceeasi zi, sau a doua si iphone’ul la o luna dupa conferinta

  3. Cred ca va aduce noul iPhone si sper si 4.0 …ma bazez pe ieftinirea 3GS de la Orange

  4. Daca apare 4.0, posibil sa se ajunga la niste preturi mai … omenoase la 3gs sau chiar la 3g.

  5. Abia astept evenimentul si mai ales lansarea iphone 4G! vom putea urmari si noi prezentarea pe undeva Adi?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*