6 ani de boio.ro

Iti multumesc ca ma citesti, ca apreciezi informatiile de calitate (si clipurile interesante).

Apreciez intotdeuna comentariile si ma bucur ca am putut sa ajut mii de oameni sa inteleaga mai bine produsele Apple si tehnologia, in general.

boio.ro are 6 ani. Sase ani in care mi-am facut multi prieteni si cititori fideli. Totul a pornit atunci cind nu mai eram, oficial, Jurnalist cu carte de munca in Romania. Acum m-am intors in presa, dar asta nu ma va face sa renunt la boio.ro si sa depun la fel de multa pasiune pentru informatia corecta, livrata la timp cititorilor.

boio.ro este o reflectare a pasiunilor si gandurilor lui Adrian Boioglu. Obsesia pentru perfectiune si atentia pentru detaliile importante.

Multumesc Lili (rabdare), Valentin (host si admin), Ionut (tema) si Mihai (logo).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

  1. Iti doresc sa mai fii in feed readerul meu inca (cel putin) 6 ani!

    Keep up the good work!

  2. Numai de bine si pe viitor alături de boio.ro ! Un tech-blog in adevaratul sens al cuvântului ! Sunt sute de blog-uri …insa nici unul ca am tau :) !! LMA

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*