3d Touch vine pe iPhone 6s si iPhone 6s Plus

Pentru cei care se gandeau cum poate iOS 9 sa se schimbe, dar sa nu schimbe nimic din ceea ce stii deja…

3D Touch vine doar pe noile modele de iPhone pentru ca depinde de motorul taptic si de ecranul care sesizeaza diferenta de presiune. Ceea ce poate 3D Touch sa faca e super! Interactiunea cu sistemul de operare iti schimba modul in care lucrezi.

Eu sper ca o parte din functii sa fie disponibile si pe iPhone 5s. Macar un long press care sa iti dea acces la meniul contextual din Home screen pentru fiecare aplicatie in parte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*