3.0 cu bune si rele

si ma refer in primul rind la partea de deblocare. Informatiile de mai jos sunt valabile astazi, 19 iunie. De maine situatia poate sa fie cu totul alta.

Veste buna e ca DevTeam lucreaza de zor la o solutie GUI pentru Jailbreak si ca in curind o vom avea. Problemele incep abia acum. Pina in momentul de fata nu exista o solutie pentru activarea YouTube. Asta inseamna ca daca telefonul e luat din alta parte decit de la Orange Romania nu vei putea sa vezi filme de pe YouTube. Pentru mine asta nu ar fi un mare neajuns…

Tot cei care nu au iPhone de la Orange nu vor putea sa beneficieze de Push Notifications. Asta inseamna toate iPhone Clasic de pe piata. Problemele par sa apara doar la iPhone 3G si Clasic. iTouch din prima si a doua generatie par sa nu fie afectate.

Daca ai telefon de la Orange (activat legal prin iTunes) sau telefon deblocat de orice retea de catre vanzator nu trebuie sa-ti faci griji pentru Push Notifications si YouTube. Totul va merge dupa Jailbreak.

Ultrasn0w e gata de atac, asa ca deblocarea iPhone 3G este asigurata. Marea problema e cu Jailbreak-ul. Odata ce avem QuickPwn /Pwnage Tool ne punem pe treaba. sau NU… detaliez mai jos…

iPhone 3G S vine cu baseband 04.26.08 care este deblocabil cu Ultrasn0w. O solutie de Jailbreak pentru el va fi insa mai greu de gasit.

Marea problema este insa alta. Exista deja informatii ca anumite persoane au probleme cu WiFi-ul dupa update-ul la 3.0, asa cum se intimpla si cu 2.2.1. In conditiile astea, oare merita?

update: 3.0 merita. l-am instalat acum pe iPhone clasic si merge fara probleme. Nu am testat Push Notifications, dar YouTube e ok.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

 1. Am avut si eu probleme cu wifi-ul dupa ce am facut upgrade la 3.0 dar am gasit si o rezolvare …mergi la:
  1. Settings
  2. General
  3. Reset…
  4. Reset Network Settings
  o sa stearga toate setarile wifi si o sa isi dea autorestart singur.

  cel putin la mine a avut efect

 2. Salut tuturor
  In ultima vreme am avut o problema cu iphone-ul 3G cumparat de la orange ,mai exact ia murit 1 pixel (ciudat) ,am mers cu el la reprezentanta orange si am spus ce am patit ,si ei miau spus ca o sa-l trimita la bucuresti la service pentru niste teste si confirmarea defectului (care era vizibil binenteles pe fundal negru) ,dupa care au intrebat daca am salvat tot ce am pe el k se pierde tot de pe el, eu iam intrebat pai cum k doar schimba lcd-ul (daca e defect nu) si raspunsul spre uimirea mea a fost ca imi vor da altul nou :) .
  Acum astept cele 10 zile sa ma sune sa imi zica raspunsul.
  Va mai tin la curent

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*