28

intotdeauna mi s-a spus ca par mai batrin. la inceput pentru ca imi faceam griji ca un om mare. apoi pentru ca am inceput sa am par alb…

nu ma simt mai batrin la 28 ani. ci poate doar mai intelept. mi-am realizat pina cum tot ce mi-am propus si in ultimii ani am mers tot mai sus. apropo, de aici vine si titlul blogului…

am inceput sa cresc de la 17 ani si in 11 ani am trecut prin multe. am lucrat mult ca sa ajung unde sunt si sunt convins ca atunci cind imi propun ceva reusesc.

la virsta asta ma defineste optimismul si increderea in mine. gandesc mereu pozitiv si stiu ca numai asa o sa reusesc in ceea ce-mi propun.

am inceput deja sa primesc mailuri cu urari si de fiecare data cind le citesc imi dau seama ca am exact ce mi se ureaza: sunt fericit, am alaturi de mine o femeie frumoasa (suntem impreuna de aproape 5 ani si o sa mai fim o viata), sunt sanatos, iubesc si sunt iubit, am vazut locuri din lumea asta pe care altii nici nu le viseaza si asa mai departe. pe plan profesional o duc din ce in ce mai bine si perspectivele sunt insorite ;)

ma asteapta o viata frumoasa. peste un an juma o sa am o casa in Romania. peste alti citiva o sa am un copil (un Boioglu mic asa cum ii spunem noi), un catel, o pisica, o curte cu piscina, internet wireless, inspiratie, iubire si sanatate.

cine vrea sa-mi fie alaturi stie ce trebuie sa faca…

multumesc pentru urari si va promit ca asa o sa fiu si de acum inainte. am sa merg intotdeauna TOT MAI SUS!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. la multi ani, adi, mosule:). nasii andaa si adaam te saluta si, cu permisiunea ta, iti saruta logodnica pe obraz. daca nu are cine sa va naseasca, va stam la dispozitie:)
    mi-ar placea sa stiu pe unde ati campat, la miami. am nostalgii de bay harbour si biscayne dar, cine stie?! poate tragem o fuga pe la voi si revedem locurile impreuna.

    petrecere fumoasa
    nasii AA

  2. La multi ani si – ceva ce pentru mine conteaza mult si nu am vazut pe lista :) – sa fii mereu inconjurat de oameni buni/dragi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*