237 motive pentru a face sex

o gasca de oameni de stiinta de la universitatea din texas a publicat azi cea mai … lunga (ca sa nu zic completa) lista de motive pentru care omu face sex. pe primu loc cu coronita e banalul “pentru ca mi-a placut de persoana in cauza”

dar sunt si altele mai amuzante sau bizare. de exemplu avem expicatii de gen “mi-au placut ochii lui”, “era ziua mea si am vrut sa sarbatoresc in felul asta”, “am vrut sa ma simt mai in virsta”, “mi-a fost mila de el/ea” etc.

studiul este destul de bine pus la punct si are 31 de pagini. stii care e ultimul motiv de pe lista? “am vrut ca partenerul/partenera mea sa se simta mai puternic(a)”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Un studiu foarte interesant, Dacă s-ar face mai multe de genul, să ne mai amuzăm din când în când :D

1 Trackback / Pingback

  1. Scurte » piticu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*