2.1 and rolling

– download 2.1 – 25 minute pe o retea wireless cu super viteza

– update la iTunes si toate jucariile apple – 15 minute pe aceeasi retea

– cydia si appstore – 20 minute

folosirea tastaturii cu diacritice in limba romana – priceless :D

ps: vine si tutorialul complet.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

 1. Merge pe 2.1 sa bagi programe cu cydia?daca fac upgrade dispar toate programele puse cu appstore si cu cydia?ca nu stiu daca merita diacriticele ca sa stau sa bag totul din nou

 2. upgrade la 2.1 , imi place din ce in ce mai mult jucaria asta – nu mai am blocajele de pe 1.13
  (mi l-a deblocat un tip , eu n-am reusit defel)
  cydia merge , am instalat cateva aplicatii
  parca citisem pe undeva ,se poate face cont pe itunes ?

 3. Scuze, revin si eu cu o intrebare: cand fac trecerea la 2.1 dispar ce am instalat pe el?sau doar se instaleaza 2.1 si ramane tot?ca am bagat prea multe sa stau sa bag din nou…

 4. @mihai: da, dispare. daca urmezi tutorialul de upgrade la 2.1 cu quickpwn trecerea va fi mult mai usoara si timpul petrecut cu recupererarea aplicatiilor va fi mai scurt.

 5. te intreb ,
  daca am luat un i phone apple si am avut ceva pixeli cu problema , cand l-am dus la service mi-a zis ca datorita faptului ca am bagat CYDIA de I TUNES mi se pierde garantia ?

  ce sa fac ,
  MERSI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*