1Password Pro si TextExpander Touch la reducere

Cind vine vorba de aplicatii platite pentru iOS, doua dintre ele sunt primele pe care le recomand oricarui user. Nu conteaza ca ai un iPod Touch din generatia trecuta, cel mai gras iPhone 4 sau cel mai nou iPad. Trebuie sa le ai!

Prima este 1Password Pro (aplicatie universala, adica dai banii o data si o ai si pe iPhone si pe iPad). Astazi e la reducere de la 14.99 la 11.99 dolari. 1Password inseamna parole sigure pe computer, telefon sau net. Este genul de aplicatie care te scapa de belele atunci cind ai nevoie mai mult. Eu tin in ea peste 100 parole si le am tot timpul la indemana. Le pot schimba in orice moment si aplicatia stie sa ma logheze in site-uri fara sa-mi bat eu capul.

1Password Pro este buna, dupa cum ziceam si pentru iPhone si pentru iPad. Daca le cumperi separat, fiecare din cele doua aplicatii costa 10 dolari. Asa, cu 12 dolari iei varianta Pro.

Cea de a doua este la fel de importanta atunci cind vine de scris pe un device mobil. TextExpander Touch poate fi cumparata cu 1.99 dolari in loc de 5.TextExpander iti transforma un snippet gen aadd intr-o adresa postala, sau 3 litere intr-un raspuns generic de email care contine 100 caractere, linkuri si poze. Pentru mine este indispensabila pe Mac si pe iOS Devices.

Eu le folosesc pe amandoua (probabil de cind au aparut in AppStore) si garantez ca sunt o investitie excelenta. Cele doua oferte sunt limitate si nu depind una de alta: cumperi doar ce ai nevoie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*