ziphone contra-ataca?

zibri ne da sperante noi:

Next generation of ZiPhone is in the works.
It will be as simple as Apple would have done it.
A simple one click program.
A 5 seconds run.
Stay tuned.

era si timpul…

update: el revine si ne zice ca solutia e la fel de simpla precum… oul lui columb. come on… nu mai vrem mesaje criptice. dev-team ne-a tinut in sah destul cu mesajele lor…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. cred ca era si timpul.am tot incercat versiunile noi cu winpwn dar ,ba imi dadea erori,ba nu gaseam aplicatii ptr ele.zipone e cel mai simplu nu trebuie sa dai decat un buton si le face pe toate.abia astept ziphone.:)

  2. Se pare ca nici cei de la dev team nu stau cu mainile in san. Au scos quickpwn care zic ei ca poate utiliza un firmware nemodificat. I-a cuprins pe toti febra vitezei.

  3. Anuntul de mai jos este facut de catre DevTeam inainte ca Zibri sa posteze acel mesaj. Codul sursa al PwnageTool si solutia pentru deblocarea firmware-ului 2.0 este free si poate fi descarcata de pe site-ul DevTeam. Orice aplicatii or sa mai apara, eu consider ca sunt doar replici. Chiar daca Zibri isi asuma meritele si pentru asta, nimeni nu il mai crede. Omul a facut avere pe spinarea altora.

    “This comes just after the iPhone Dev-Team released QuickPwn along with a note indicating that it was easily duplicated.”

    “This tool and technique has been available to the iPhone research and hacking community for about 5 days now (if you looked hard enough) and now that we have released it properly, we are sure you’ll see all sorts of tools popping back up that have, erm been on a long hiatus”

    Sursa este iClarified si site-ul DevTeam.

1 Trackback / Pingback

  1. dev team sau zibri? | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*