zi-le domnu’ Geo

dupa ani de zile in care am fost terorizati de teleeurobingo, acum avem o sansa sa capatam un nou domnu' Geo si un nou… (cum il chema pe baiatu ala tuns scurt?)… mitoseru, parca….

americanii invie bingo pe televiziunea nationala si il ridica la rang-ul de show. si cumteleviziunile noastre stiu sa copieze repede si bine… ferea. eu zic ca antena va cumpara licenta, dar nici tvr nu s-ar lasa mai prejos…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*