Zboruri reluate pe ruta Istanbul – Constanța – Istanbul din 28 martie

Zboruri Istanbul - Constanța - Istanbul din 28 martie. FOTO Turkish Airlines

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța informează că începând cu data de 28 martie 2021, se redeschid zborurile pe ruta Istanbul – Constanța – Istanbul, cursă operată de  compania aeriană Turkish Airlines.

Zborurile pe această rută se vor desfășura cu 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de vineri și duminică, conform programului următor:

Orar de zbor vineri
Plecare Istanbul – 08:30
Sosire Constanța – 09:35/ Plecare – 10:25
Sosire Istanbul – 11:35

Orar de zbor duminică
Plecare Istanbul – 20:30
Sosire Constanța – 21:35/ Plecare – 22:25
Sosire Istanbul – 23:35

Durata călătoriei este de 1 oră și 5 minute. Biletele sunt disponibile pe site-ul companiei aeriene, https://www.turkishairlines.com/ și în agențiile partenere.

“La decizia de a relua cursele pe aeroportul din Constanța, au contribuit atât solicitările transmise de pasageri cât și încrederea operatorului aerian în condițiile de siguranță și securitate asigurate de aeroport cu privire la sănătatea pasagerilor, a salariaților și a celorlalți colaboratori care desfășoară activități pe aeroport”, a anunțat Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*