Zboruri către Antalya și Hurghada de pe Aeroportul „Transilvania” din Târgu Mureș

Tarom introduce noi curse interne către Constanța
Aeronavă TAROM

Aeroportul „Transilvania” Targu Mureș anunță că, începând de vineri, 11 iunie, vor fi operate zboruri către Antalya, în Turcia, și Hurghada, Egipt, în fiecare vineri.

Astfel, reprezentanții aeroportului anunță începerea operării companiei aeriene HiSky, pe ruta Târgu Mureș – Hurghada și, de asemenea, deschiderea curselor charter pe ruta Târgu Mureș – Antalya, destinație operată de compania aeriană TAROM.

Orarul de operare al companiei HiSky este:

HRG – TGM- HRG cu aterizare la ora: 15:30LTși decolare la ora: 16:30LT, în fiecare zi de vineri.

Orarul de operare al companiei TAROM este:

AYT- TGM-AYTcu aterizare la ora: 11:50LTși decolare la ora: 12.-50LT, în fiecare zi de vineri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*