yo nu vreau starbucks

butonam telecomanda mai acu vreo 2 zile si am dat peste emisiunea matinala, “cafeaua cu sare” de la antena 3. duduia care o prezinta (al carei nume imi scapa acu) pare destul de serioasa de obicei si are pareri destul de pertinente.

ei, in dimineata cu pricina discuta cu o invitata despre marci de prestigiu si din vorba in vorba a ajuns la starbucks. reteaua de cafenele americana era in opinia doamnei cea mai tare marca inventata. atit de tare incit s-a intrebat de citva ori la rind cind va ajunge starbucks in romania. si ii tot dadea inainte cu pareri de genu cit de buna e cafeaua vinduta de firma cu pricina.

nu stiu de ce are starbucks o imagine atit de buna in romania. oare pentru ca e o marca americana? americanii nu au traditie in cafea. eventual se pricep sa vinda orice unui public neavizat, cu ajutorul unor campanii media agresive.

experientele mele legate de starbucks au fost trei la numar si toate mi-au lasat un gust amarui. nu din cauza cafelei neaparat ci din cauza produselor si a angajatilor starbucks. Cele trei cafenele, daca le pot spune asa, erau in Bahamas si aeroportul Dulles, Washington. Peste tot am gasit angajati plictisiti, neatenti cu clientu. Socul era cu atit mai mare cu cit in SUA in orice magazin ai intra, te agata angajatii inca de la primul pas. Ar fi in stare sa zica si sa faca orice numai sa le intinzi cardul de credit…

Astia de la starbucks nu numai ca nu te baga in seama, ba chiar atunci cind incerci sa afli cite ceva despre produsele lor iti rapund apatic si isi dau seama (abia atunci) ca habar nu au ce au la vanzare.

Aspectul si mai neplacut a fost legat insa de produsele Starbucks. nu sunt bautor e cafea asa ca am cerut un milkshake. am primit o chestie in care se putea distinge un fel de lapte batut amestecat cu bucati de gheata.

aaa… si ar mai fi ceva. starbucks iti ofera in majoritatea cafenelelor lor internet wireless. in bahamas cel putin, viteza era atit de mica si reteaua cadea ati de des incit nu merita sa petreci acolo prea mult timp.

si ca sa nu amintesc numai aspectele negative, la starbucks am vazut afise frumoase, decoratiuni interesante si mobilier de bun gust. doar pentru atit, insa..nu am nevoie de starbucks in romania…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. intotdeauna am fost un fun adevarat starbucks, chiar daca n-am fost niciodata in america sa intru in vreunul.. astfel am asteptat cu nerabdare sa vina si in romania, dar de cand s-a deschis la bucuresti n-am apucat sa ajung pe acolo.. insa s-a deschis la cluj de ceva vreme.. de cand am intrat prima data am fost impresionata de design, felurile de cafea expuse, dar si de personal trebuie sa mentionez. si de atunci de cate ori merg servirea este aceeasi, personalul este interesat, se poarta frumos si vorbesc frumos, iti termina comanda in timp record si tot timpul ofera sfaturi.. e dezamagitor daca zici ca in america nu sunt asa.. o sa merg si o sa ma conving singura:)

  2. mie mi-a placut in Starbucks si in Viena si in Valencia si chiar si in cele doua din Bucuresti…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*