yahoo messenger pt Vista

yahoo imi trimite mailuri sa incerc noul messenger pt Windows Vista.

la prima vedere arata f bine. doar ca eu nu am vista si nici nu am de gind sa fac rost de ea. asa ca raman cu yahoo messenger 8 si ceva…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. Eu l-am incercat, dar mi s-a parut o imbunatatire numai la partea de experienta a utilizatorului. Mai multe decat in filmuletul de prezentare nu am gasit, asa ca m-au dezamagit putin. Cat despre resurse, are un consum mediu fata de cat ma asteptam, desi se simte ca parca ceva trage mai greu decat te-ai fi asteptat in mod normal…

  2. Nu am Vista dar mi-as dori sa am.Totusi, parca trebuiesc prea multe emulatoare parca se numesc,ca sa imi mearga programe,jocuri, etc.. pentru Xp

  3. eu sunt multumit fara vista si mai degraba ma tenteaza un ubuntu acum…
    cit despre yahoo, folosesc la greu partea de voce pt a suna pe telefon mobil in romania. e ieftin si calitatea e buna.

  4. Yahoo e ieftin şi bun. Adică versiunea 9 nu e chiar bună, cel puţin la mine a picat din primul minut. Prea multe bug-uri. Poate pe viitor.

  5. Toate versiunile au avut buguri la început, este aproape imposibil pentru programatori să testeze fiecare parte a programului pentru a descoperi bugurile. De asta suntem noi, găsim, raportăm şi se repară. Aşa a fost cu toate versiunile de messenger, începând de la 6.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*