yachtul lui abramovich

jucaria de mai jos am filmat-o noaptea trecuta. imi statea sub balcon asa ca am luat aparatul foto (de aici si calitate imaginilor. sorry) si am facut citeva poze si filmuletze.

un google mic si am dat de proprietar: roman abramovich. well, fostul proprietar pt ca acum barcutza e pusa la vanzare.

yachtul “le grand bleu” are la bord un velier (da, o nava adevarat), doua locuri de aterizare pt elicoptere (pt ca helipade suna ciudat), un alt yacht mai mic, citeva barci rapide si in rest numai lux.

wikipedia zice ca “le grande bleu” are 114 m lungime. deci ceva mai mare decit terenul de fotbal pe care pierde Chelsea meciurile de obicei…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*