Xmarks for Safari (OS X Mavericks)

Cine foloseste Xmarks pentru sincronizarea bookmark-urilor intre Chrome si Safari pe OS X Mavericks a observat deja ca solutia nu mergea cu noul sistem de operare.

Ei bine, pina cind developerul o publica pe site-ul oficial, a aparut o versiune de Xmarks pe care o pun aici pentru download. E testata de mine si merge.

Xmarks Safari pentru Mavericks

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*