Xiaomi îmbunătățește experiența Gallery App cu opțiunea de backup integrată

Redmi Note 11. FOTO Xiaomi

Xiaomi a anunțat  o nouă modalitate prin care utilizatorii dispozitivelor MIUI Android își pot face backup pentru fotografii și videoclipuri. În loc să folosească Google Photos separat, Xiaomi le oferă utilizatorilor funcționalități integrate, prin care aceștia vor putea de acum să își facă backup pentru fotografiile și videoclipurile de pe dispozitivele MIUI pe Google Photos, prin intermediul aplicației încorporate Gallery App a Xiaomi.

„Xiaomi caută în permanență modalități de a îmbunătăți experiența cu produsele sale software. Google Photos și Xiaomi împărtășesc valori similare în scopul de a oferi o platformă de încredere pentru utilizatori și momentele lor de zi cu zi surprinse cu ajutorul smartphone-urilor. Cooperarea noastră cu Google Photos va pune la dispoziția utilizatorilor o modalitate ușoară de a se asigura că datele lor sunt stocate în siguranță. În același timp, vor putea să le acceseze cu ușurință pe diferite dispozitive, în funcție de necesități”, a declarat Quanxin Wang, General Manager of Product & Technology, Xiaomi International.

„Suntem încântați să le putem oferi utilizatorilor Xiaomi o modalitate și mai ușoară de a-și face backup pentru fotografii și videoclipuri pe Google Photos de pe dispozitivele lor Android. Cu toate amintirile strânse în același loc, Google Photos vă ajută să căutați, să organizați, să distribuiți cu ușurință și să retrăiți cele mai importante momente pe mai multe dispozitive”, a spus Shimrit Ben-Yair, vicepreședinte Google Photos.

Pe lângă backup-ul de conținut de pe dispozitivele MIUI în Google Photos, utilizatorii Xiaomi Cloud vor avea, de asemenea, opțiunea de a muta cu ușurință fotografiile și videoclipurile existente pentru care au făcut backup în Google Photos. Implementarea acestei funcții va începe pe dispozitivele existente în Singapore, din data de 24 octombrie 2022, prin actualizări ale aplicației, urmând ca funcția să fie implementată și în alte piețe. Utilizatorii Google Photos au 15 GB de spațiu de stocare pentru contul Google (partajat de Gmail, Google Photos și Google Drive). Utilizatorii care necesită spațiu de stocare suplimentar de peste 15 GB îl vor putea achiziționa prin Google One. Utilizatorii care își mută conținutul Mi Cloud existent în Google Photos vor beneficia de abonamente promoționale Google One¹ în timpul migrării. Acestea le oferă utilizatorilor spațiu de stocare suplimentar, începând de la 100 GB timp de 3 luni, ceea ce le va permite să experimenteze beneficiile adiționale Google One.

Cu un abonament Google One, utilizatorii Xiaomi se pot bucura de un serviciu de backup robust, de funcții de editare îmbunătățite în Google Photos, de suport de specialitate din partea Google, de partajare în familie cu până la 5 conturi Google suplimentare și de alte funcții utile. Beneficiile abonamentului vor continua să evolueze pentru a le oferi utilizatorilor Xiaomi o experiență Google premium.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*