Xiaomi duce la un nou nivel experiențele de pe segmentul wearable cu noua serie Xiaomi Watch S1 și căștile inteligente Xiaomi Buds 3T Pro

Xiaomi Watch S1 FOTO Xiaomi

Xiaomi a prezentat în timpul lansării globale a seriei Xiaomi 12 și noi dispozitive premium din categoria wearable, cu specificații avansate pentru un stil de viață modern: seria Xiaomi Watch S1 și căștile inteligente Xiaomi Buds 3T Pro.

“Vedem cum tot mai mulți dintre utilizatori acordă o mare importanță produselor din gama wearables, acestea devenind accesorii esențiale de monitorizare a sănătății și condiției fizice, dar și pentru conectare inteligentă și stil personal”, a spus Steven Shi, AIoT Deputy Manager Xiaomi International. “Ca brand de top pe segmentul wearables, Xiaomi își va concentra eforturile pentru a livra produse wearable high-end în 2022, produse care nu doar că îmbunătățesc experiența utilizării telefoanelor inteligente, dar oferă și noi posibilități pentru un stil de viață conectat.”

Conceput pentru oamenii cu un program încărcat și un stil de viață sofisticat, noul Xiaomi Watch S1 are un design clasic, cu sticlă de safir și cadru din oțel inoxidabil și un display AMOLED de 1.43”. Opțiunile de curele includ materiale precum pielea clasică sau silicon, în diferite variante de culoare.1

Xiaomi Watch S1

Xiaomi Watch S1 Active oferă culori vibrante, stiluri de antrenament foarte ușor de personalizat și asigură un confort maxim. Ramele rafinate și ușoare din metal din jurul display-ului AMOLED de 1.43” garantează rezistența la șocuri și sunt disponibile în trei variante de culoare. Utilizatorii au la dispoziție și șase variante de curele în diferite culori.

Xiaomi Watch S1 Active 

Cu un total de 117 moduri fitness și 19 sporturi disponibile, Xiaomi Watch S1 și S1 Active pot monitoriza automat mișcarea, atunci când detectează pașii sau alergarea, fie în aer liber sau pe bandă. Noile smartwatch-uri sunt compatibile cu aplicațiile Strava și Apple Health, pentru a-i ajuta pe utilizatori să își monitorizeze performanțele, dar au și funcții inteligente de monitorizare a sănătății, precum nivelul saturației de oxigen din sânge (SpO2), calitatea somnului, nivelul de stres și multe altele.

Construită pentru oamenii aflați în permanentă mișcare, seria Xiaomi Watch S1 permite apelurile Bluetooth, are suport pentru plăți Mastercard NFC și asistent de voce încorporat Amazon Alexa. La o încărcare completă, bateria asigură o durată de viață de 12 zile, la un nivel normal de utilizare, sau până la 24 de zile, în modul battery saver.

Specificații rapide ale seriei Xiaomi Watch S1:

  Xiaomi Watch S1 Xiaomi Watch S1 Active
Design și dimensiuni • 1.43” AMOLED

• Sticlă de safir

• Cadru din oțel inoxidabil 316L

• 46.5 x 46.5 x 11mm

• 52g

• 200 de teme disponibile

• Variante curele1:

Silicon: Silver, Black

Piele: Blue, Black, Brown

• 1.43” AMOLED

• Rame din metal ușor și rezistent

• 46.5 x 47.3 x 11mm

• 36.3g

• 200 de teme disponibile

• Variante curele1:

Moon White, Space Black, Ocean Blue, Yellow, Green, Orange

Culori ramă:

Moon White, Space   Black, Ocean Blue

Durata de viață a bateriei 12 zile5 12 zile5
Bluetooth Bluetooth® 5.2 BLE Bluetooth® 5.2 BLE
GPS Dual-band 4-system Dual-band 4-system
Monitorizarea antrenamentelor2 117 moduri de sport

Monitorizarea permanentă a ritmului cardiac și a nivelului SpO2

117 moduri de sport

Monitorizarea permanentă a ritmului cardiac și a nivelului SpO2

Rezistență la apă 5ATM6 5ATM6

Beat-uri captivante, sunet uimitor: Xiaomi Buds 3T Pro

Sunetul este dus la nivel de perfecțiune, cu detalii bogate și distorsiuni minime. Create pentru cei care își doresc experiențe de ascultare premium, Xiaomi Buds 3T Pro vin cu elemente hardware și software de ultimă generație, printre care un driver dinamic cu magnet dublu de 10mm și acoperire secțională DLC, dar și suportul pentru codecul audio LHDC 4.07. Sunetul redat de aceste căști inteligente impresionează cu adevărat.

“Am apreciat noile Xiaomi Buds 3T Pro pentru modul avansat în care redau sunetele, cu detalii foarte fine. Sunt niște căști true wireless calitative”, a spus Luca Bignardi, inginer de sunet al albumului “Escucha” care a câștigat un premiu Grammy. 

De asemenea, Xiaomi Buds 3T Pro asigură o experiență imersivă de ascultare cu o performanță de anulare activă a zgomotului hibridă de până la 40 decibeli.7 Utilizatorii pot alege unul dintre cele trei moduri ANC sau modul Adaptive, care le permite căștilor să regleze automat sunetul în funcție de nivelul zgomotului ambiental. Prin modurile Transparency, utilizatorii pot auzi ce se întâmplă în jurul lor, atunci când se află în mișcare. 

Xiaomi Buds 3T Pro 

Noua funcție audio Dimensional creează un efect de 360 de grade al sunetului, oferind experiențe similare cu cele de la cinema sau din timpul concertelor live. Modul Track head movement detectează automat și permite sunetului să se ajusteze în funcție de mișcările capului.7 Cu un design confortabil și conectare duală, căștile asigură 6 ore de playback sau 24 de ore cu ajutorul cutiei. 5

Xiaomi Buds 3T Pro 

Specificații rapide Xiaomi Buds 3T Pro:

Design și dimensiuni • Căști: 34.01 x 20.38 x 23.22mm

• Cutie de încărcare: 65 x 48.5 x 24mm

• Culori: Gloss White, Carbon Black

Durată de viață a bateriei • 6 ore (la o sinugră încărcare)5

• 24 ore (în cutie)5

Conectivitate • Bluetooth® 5.2 BLE
Sunet • Codecuri Audio: SBC/AAC/LHDC 4.07

• Profunzime ANC: până la 40dB

• Moduri ANC: Light, Balanced, Deep, Adaptive

• Moduri Transparency: Enhance Voice, Transparency7

• Funcție audio Dimensional cu detectare automată a mișcărilor capului7

Protecție • Certificate IP55

Disponibilitate și prețuri:

Xiaomi Watch S1 va fi disponibil la prețul recomandat de vânzare de 269 USD, Xiaomi Watch S1 Active la prețul recomandat de vânzare de 199 USD, iar Xiaomi Buds 3T Pro la prețul recomandat de vânzare de 199 USD. Noile produse vor fi disponibile și în România. Prețurile din oferta locală vor fi anunțate în curând.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*