Xiaomi dă startul Mi Fan Festival 2021 în România

Xiaomi dă startul Mi Fan Festival 2021 în România

Xiaomi dă startul Mi Fan Festival 2021 în România, sub sloganul “Explorează toate posibilitățile”, printr-un eveniment local ce se va desfășura joi, 15 aprilie, începând cu ora 15.00.

Festivalul reducerilor Xiaomi va avea loc între 15 aprilie și 5 mai, perioadă în care Fanii Mi se vor bucura de super oferte la telefoane mobile și la produse din gama ecosistem.

Evenimentul se va desfășura online și va putea fi urmărit pe următoarele link-uri:

Facebook: https://bit.ly/3mFRuGq

YouTube: https://bit.ly/2Qi7hio

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*