WTF of the Day – Laptopul Dublu Glossy

Atunci cind Toshiba a venit cu Libretto – conceptul lor de laptop format din doua ecrane, i-am laudat. Jucaria era interesanta.

Acer vrea sa o ia inaintea lor si pune la bataie un prototip. Problema e ca baietii de la Acer nu stiu cum sta treaba cu ecranele Glossy si au injghebat jucaria din doua asemenea ecrane lucioase. Poza spune totul despre cit de placuta va fi experienta userului care vrea sa stea la birou, sau in parc sa tasteze pe un astfel de laptop.

Eu chiar ma gandeam zilele trecute daca e momentul sa trec la un Mac Book Pro cu ecran matte. Nu ca m-ar deranja prea mult asta, dar uneori simti nevoia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. “Atunci cind Toshiba a venit cu Libretto – conceptul lor de laptop format din doua ecrane, i-am laudat. Jucaria era interesanta. Nu s-a materializat pina acum decit la nivel de prototip”

    Toshiba libretto w100 dual screen a fost lansat pe piatza pe 22 iunie anul acesta.

  2. cand am vazut poza m-am ganidt ca era la expozitie la carrefour si deasupra tastaturii si a ecranului avea pusa o bucata de plastic ca sa nu zgarie curiosii laptopul :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*