WTF of the day – battery powered battery charger

ti s-au terminat bateriile de la telecomanda si nu ai curent electric in zona? nici o problema: poti sa le reincarci cu un battery charger pe… baterii.

apropo, bateriile nu sunt incluse in pachet…

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. si uite asa iti dai seama cu cate mii de ani-lumina sunt chinezii in fata noastra: ei au descoperit perpetuum mobile, pe cand noi inca mai sustinem ca nu se poate… :)

  2. La ce o fi bun asta? Sa transferi curentul din 2 baterii in alte 2? Wtf? Nu poti sa folosesti direct bateriile din incarcator k sa scutesti timpul de incarcare? Asta e bun doar dak bateriile din el sunt de alt gen decat cele p care vrei sa le incarci. E bun acolo sa stii ca exista:))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*