wordpress 2.5

in sfarsit avem de lucru la blog. wordpress 2.5 este gata sa va inunde serverele si sa va lumineze blogul. sau cel putin partea de admin. el aduce printre altele o interfata redesenata, numar nelimitat de widget-uri, cautare in pagini si posturi,

wordpress 2.5 poate fi descarcat de AICI. nu da buzna. linkul o sa fie activ peste citeva ore! in curind. baietzii si-au dat seama ca mai au de rezolvat niste probleme asa ca amina momentul cel mare…

wordpress 2.6 apare in iulie, iar versiunea 2.7 in noiembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*